Com les àvies quan fèien remeis

Les plantes remeieres del parc de l'Ermita del Pla de Sant Joan.

Remeieres
Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Jugatecambiental de l'Ermita del Pla de Sant Joan, Camí Estret, 08756, La Palma de Cervelló  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

L'activitat consistirà en primer lloc en una visita pel parc on anirem descobrint les plantes remeieres que trobem al parc, amb especial atenció al jardí de plantes medicinals. Per finalitzar el recorregut, farem un taller on fabricarem un alcohol de romaní que els participants podran emportar-se a casa una vegada embotellat i etiquetat.

Activitat enmarcada dins el Programa de la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible Barcelona 2021.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental de la Ermita del Pla de Sant Joan

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Marker
Jugatecambiental de l'Ermita del Pla de Sant Joan Camí Estret, 08756, La Palma de Cervelló
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Equipaments relacionats
Punts d'interès relacionats
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    La Jugatecambiental del parc de l'Ermita, situada al bell mig d'una zona de pineda i rodejada d'elements històrics com l'ermita romànica de Sant Joan del Pla, ofereix un munt de propostes cada diumenge durant la temporada de primavera i tardor. Totes les activitats tenen un nexe comú: el respecte pel medi ambient. Tots els tallers estan supervisats per educadors i van dirigits a famílies i infants de totes les edats.