Nou mobiliari a les platges

| Tema: Platges

S'ha aprovat l'actualització del catàleg de mobiliari

Imatge de la platja

El Consell Metropolità ha aprovat el nou catàleg de mobiliari de les platges metropolitanes. La darrera actualització es va fer amb data de 5 de juny de 2012.

En aquest catàleg s'incorporen els nous equipaments de millora i servei de la qualitat en la gestió de les platges com l'abalisament amb pals de fusta tractada i corda per protegir les zones dunars, els aparca bicicletes, els jocs de korfbal, la nova senyalització, els pals de megafonia smart amb diferents sensors i wifi, els mòduls de lavabo adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i els nous mòduls de lavabo químic destinats a punts de la platja on no arriba la xarxa de clavegueram.

També en el mobiliari ja existent s'hi han realitzat adaptacions per adequar-lo a les necessitats actuals. S'ha reduït l'espai entre els llistons de les passeres per fer-les més accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda, s'han instal·lat pèrgoles de fusta per protegir del sol als usuaris dels mòduls del servei de salvament i dels lavabos adaptats. Per últim, també s'han realitzat diferents millores i actualitzacions a les xarxes de vòlei, als mòduls de primers auxilis i als lavabos. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Platges de Castelldefels Castelldefels
Marker
Platges de Gavà Gavà
Marker
Platges de Viladecans Viladecans
Marker
Platges del Prat de Llobregat El Prat de Llobregat
Marker
Platges de Barcelona Barcelona
Marker
Platges de Sant Adrià de Besòs Sant Adrià de Besòs
Marker
Platges de Badalona Badalona
Marker
Platges de Montgat Montgat