Més punts d'interès

| Tema: Parcs

L'app d'Infoparcs incorpora nous punts d'interès i espais participatius

Més punts d'interès
Més punts d'interès
L'aplicació per a mòbils dels parcs metropolitans, Infoparcs, ha incorporat recentment més informació per facilitar la localització dels serveis, d'una manera senzilla, des del mòbil.

Es tracta de diversos punts d'interès relacionats amb cadascun dels parcs, com ara vegetació, llacs o punts d'interès artístic.

Infoparcs s'ha posat en marxa aquest estiu per presentar l'oferta de la xarxa de parcs metropolitans al mòbil. D'aquesta manera tota la informació que ara es pot consultar via web també és accessible des d'una app gratuïta.

A l'app hi ha una fitxa descriptiva de cada parc, i també plànols, punts d'interès (vegetació catalogada, interès històric, llacs, etc.), llistat de serveis, normes d'ús, agenda d'activitats, subscripció a butlletins, notícies, previsió meteorològica i opcions de mobilitat per arribar-hi.

Destaca especialment el plànol on es geolocalitzen tots els serveis que ofereix el parc i que permet trobar-los ràpidament des del mòbil.

A més, a través de l'app els usuaris poden proposar suggeriments (per exemple, proposar afegir nous bancs o zones de pícnic en espais determinats) i avisar en temps real els tècnics de l'AMB d'alguna incidència (per exemple, un banc trencat o una font espatllada) acompanyant-la d'una foto, de manera que el problema es pugui solucionar ràpidament.

Documents relacionats
Enllaços relacionats