Festa de Tardor al Botànic Històric

| Tema: Parcs

L'AMB participa amb tallers, jugatecambiental i itineraris

Els passat 25 d'octubre les més de 1.800 persones que van assistir a la festa de tardor del Jardí Botànic Històric van poder gaudir de nombroses activitats adreçades a totes les edats. Aquest festa denominada "Vesteix-te de Tardor. La festa de la Tardor al Jardí Botànic Històric" és una proposta de petit format que ha substituït l'activitat "Planta't als Botànics".

Per a aquesta jornada l'AMB va aportar un taller de caixes niu per ratpenats, una Jugatecambiental, amb l'espai de joc per als més petits, un itinerari autoguiat de descoberta dels arbres del Jardí que adjudicava els bolets que es poden associar amb aquestes espècies, i un punt d'informació sobre sostenibilitat.

A més d'aquestes activitats, moltes de les persones que hi van assistir van poder gaudir de visites guiades al jardí, tallers per conèixer l'ecologia del sòl, visita a la Masia on la Societat Catalana de Micologia hi tenia una mostra i un taller d'identificació de bolets, tallers per conèixer llavors, el jardí sensorial, l'hotel d'insectes, els tòtils de l'estany...

Vesteix-te de Tardor és una iniciativa del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, juntament amb l'Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l'AMB i l'Institut Botànic de Barcelona, i amb la col·laboració de la Societat Catalana de Micologia.

Documents relacionats