Èxit de la Jugatecambiental d'estiu

Tornar

| Tema: Jugatecambiental

Més de 800 participants a la Jugatecambiental de la platja del Litoral els mesos de juny i juliol


Les activitats per gaudir en família de la Jugatecambiental de la platja del Litoral han estat un èxit en participació. Durant els mesos de juny i juliol, més de 800 persones han assistit en aquest espai de joc per divertir-se i explorar en els tallers i itineraris d'educació ambiental.

Casals d'estiu i participants de cap de setmana han realitzant diverses activitats, com ara un taller de petjades per descobrir la fauna secreta del riu, la construcció de menjadores per a ocells, el descobriment dels prats de posidònia, la pintura de dibuixos artístics o la realització de testings d'ocells i petits invertebrats.

Aquest espai de suport a les activitats educatives i lúdiques de caire ambiental organitzades per l'AMB i per l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs tornarà a obrir les portes el mes de setembre amb una nova programació d'activitats.

Galeria d'imatges

Punts d'interès relacionats

  • Litoral

    Jugatecambiental

    La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi tr...

On

  • Marker

    Parc del Litoral

Prova: $provaURL