Els parcs amb la Setmana de la Mobilitat

| Tema: Mobilitat i transport

Més de 600 persones participen en la bicicletada del parc de la Torreblanca

Les jugatecambientals es sumen a la Setmana de la Mobilitat

Aquest cap de setmana les Jugatecambientals dels parcs metropolitans s'han sumat a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015 amb activitats especials als parcs de la Muntanyeta, Torreblanca i del Litoral, i també amb un estand informatiu sobre el Bicibox i la bicicleta elèctrica.

Les diverses iniciatives han tingut una gran acollida per part del públic. Per exemple, la tradicional passejada en bici del parc de Torreblanca ha aplegat unes 600 persones que finalitzaven en aquest punt el recorregut organitzat conjuntament pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.  Al parc de Torreblanca els visitants també podien participar en l'activitat relacionada amb les energies renovables "Construïm un molinet de vent" que es realitzava a la Jugatecambiental i que forma part del Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat.

Estand del Bicibox

La instal·lació a dos parcs metropolitans d'un estand informatiu sobre el servei de Bicibox i la bicicleta elèctrica és una altra de les iniciatives que es van dur a terme per donar suport a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015. L'estand al parc de Torreblanca va rebre 26 visitants mentre que al parc de la Muntanyeta es van atendre 18 persones.

Els visitants podien provar les bicicletes elèctriques i comprovar quines són les diferències amb les bicicletes tradicionals. També es podien informar sobre el funcionament del servei d'aparcament Bicibox i sobre les condicions per donar-se d'alta. 

Programació de tardor a les Jugatecambientals

La programació de tardor de les Jugatecambientals té lloc fins a final de novembre als diversos parcs metropolitans. Un intercanvi de joguines al parc de la Fontsanta, la celebració de la castanyada als parcs dels Pinetons, de Torreblanca i de la Torre-roja o diverses iniciatives relacionades amb la setmana de la ciència i de la reducció dels residus són algunes de les activitats més destacades. 

A l'agenda del web de l'AMB es pot consultar tota la informació relacionada amb les Jugatecambientals, també a través de l'app Infoparcs on, a més d'informació sobre activitats, es pot consultar la ubicació de la Jugatecambiental de cada parc així com altres serveis i punts d'interès. 

Documents relacionats