Els mestres visiten els parcs

| Tema: Parcs

L'AMB dóna a conèixer el PMES al col·lectiu docent

Els mestres aprenen als parcs

El passat dissabte 28 de novembre, una trentena de mestres de Badalona van conèixer al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús dues experiències de les activitats escolars del Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat (PMES), concretament "La biodiversitat al parc de Can Solei i Ca l'Arnús" i "Canvi climàtic i meteorologia". Aquesta iniciativa formava part d'un curs formatiu organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de Badalona i l'Ajuntament de Badalona que compte amb el suport de l'AMB.

Amb l'objectiu de donar a conèixer els parcs metropolitans als mestres i professors de les escoles de l'àrea metropolitana, l'AMB participa en diversos espais de trobada i formació d'aquest col·lectiu i dóna a conèixer els recursos educatius que tenen els parcs, així com les propostes educatives que es poden sol·licitar a través del PMES.

Els parcs metropolitans són espais que esdevenen aules a l'aire lliure on els alumnes poden aprendre a través de la identificació de la vegetació i la fauna, poden conèixer la història del parc i de la ciutat, i també hi poden aprendre els valors ambientals que aquests espais aporten.

Activitats

Canvi climàtic i meterologia al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús
La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

Documents relacionats