Dinaminatzació esportiva als parcs

| Tema: Parcs

Comença un nou programa d'activitats a Torreblanca

La setmana del 12 d'abril va començar Educació Esportiva als Parcs, un nou programa de dinamització esportiva als parcs metropolitans organitzat conjuntament entre el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l'AMB. És una iniciativa gratuïta que s'adreça a tot tipus de públic i promou un seguit de propostes per fer activitat física a l'aire lliure amb l'ajuda de personal qualificat. Durant les sessions s'oferiran eines i recursos per executar correctament diverses activitats esportives, i també idees per aprofitar al màxim les possibilitats dels parcs com a espais per a la pràctica de l'esport.

Les primeres sessions tindran lloc al parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat. La programació té diferents franges horàries i conté activitats com ioga, marxa nòrdica, condicionament físic o zumba.

Les places són limitades i la inscripció prèvia és imprescindible per tal d'evitar aglomeracions i respectar les restriccions de prevenció de la covid-19. Només en el cas que quedin places lliures es permetrà inscriure's in situ.

El punt de trobada de les activitats serà la plataneda del parc de de Torreblanca, excepte per a l'activitat de zumba, que s'ubicarà a la plaça que hi ha al costat de l'entrada de Sant Joan Despí.

És imprescindible portar mascareta i roba esportiva. Per a les classes de ioga i condicionament físic, cal portar una màrfega. Per a les sessions de marxa nòrdica, recomanades a partir de 12 anys, es facilitaran els bastons.

Els parcs metropolitans aporten nombrosos valors ambientals i socials. Són un punt de trobada de barris i municipis on es porten a terme nombroses activitats lúdiques, com ara la pràctica de l'esport. És per això que l'AMB, dins del manteniment dels parcs, inclou la dotació de nombrosos elements i infraestructures que propicien aquestes activitats, com ara àrees d'entrenament, pistes esportives, cistelles, porteries, taules de tenis de taula o pistes de skate.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats
  • Imatge del parc
    Municipis:
    Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern
    Inauguració:
    2005
    Superfície:
    95.938,68 m2