Camp de treball al Jardí Botànic

| Tema: Parcs

Un rellotge de sol analemàtic i noves jardineres pel jardí sensorial, aportacions dels voluntaris del camp

Imatge de l'activitat

Entre el 2 i el 8 de juliol l'associació Amics del Jardí Botànic ha organitzat un camp de treball en el que participants voluntaris han dut a terme diferents tasques de millora del Jardí. En primer lloc, han creat un rellotge de sol analemàtic a la plaça de les zones àrides amb la col·laboració de l'entitat El sol de l'Era i la Societat Catalana de Gnomónica. Aquest tipus de rellotge dóna l'hora mitjançant la projecció d'una ombra humana, pel que la persona que està llegint l'hora es converteix en peça imprescindible del rellotge.

La següent de les tasques ha estat la construcció de 8 jardineres noves pel jardí sensorial, un jardí pensat per a que les persones amb discapacitat també puguin apropar-se a la natura tocant, olorant i fins i tot tastant alguna planta. Les antigues jardineres estaven deteriorades i gràcies a aquesta contribució es podran renovar i permetrà ampliar el jardí, la inauguració del qual està prevista per la jornada de portes obertes del JBB a l'octubre. En aquesta tasca han col·laborat 23 enginyers de l'entitat NetSuite en una jornada de voluntariat.

L'última acció prevista per aquesta edició del camp de treball del JBB consistirà en la construcció d'una jardinera pel lateral de la Masia del Jardí Botànic.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats