800 alumnes descobreixen el Besòs

| Tema: Platges

Alta participació en l'activitat educativa de descoberta del Besòs

L'activitat educativa "Flora i fauna de la desembocadura del Besòs" s'ofereix des del curs 2013/2014 i compta amb prop de 800 participants cada curs, sobretot provinents d'instituts de Sant Adrià de Besòs i dels municipis propers i també d'entitats naturalistes o casals de gent gran. Per exemple, el passat 10 de març van venir a conèixer aquest entorn un grup de 45 alumnes de 4t d'ESO de l'escola cooperativa El Puig d'Esparreguera i alumnes danesos que feien un intercanvi.

"Flora i fauna de la desembocadura del Besòs" s'ofereix dins del Programa metropolità d'educació per la sostenibilitat (PMES) i s'adreça al cicle superior de primària, ESO, batxillerat i al públic adult.

Té com a objectiu posar en valor l'espai format pel tram final del riu Besòs, la platja i el parc del Litoral, ja que es tracta d'un espai sotmès a una alta pressió humana però amb un valor ecològic molt important.

Durant aquesta visita guiada es realitza una observació d'ocells aquàtics, s'explica l'evolució ecològica del delta del Besòs i s'identifica la flora i la fauna pròpies del riu i de la platja.

Documents relacionats
Equipaments relacionats
  • Imatge del parc
    Municipis:
    Sant Adrià de Besòs
    Inauguració:
    1996
    Superfície:
    63.918,18 m2