Nou mobiliari a la Jugatecambiental

Una prova pilot vol donar comoditat a l'espai de jocs de les Jugatecambientals

L'AMB ha posat en funcionament una prova pilot al parc dels Pinetons amb la introducció de nou mobiliari per a l'àrea de jocs de la Jugatecambiental d'aquest parc metropolità.

En aquest espai les famílies juguen lliurement, de manera no dirigida a jocs de diferents tipologies: jocs de taula, racó artístic, construccions, espai de lectura, etc, amb la instal·lació d'aquest nou mobiliari es vol facilitar un entorn més còmode per desenvolupar les activitats en família.

El mobiliari és de fusta reciclada i delimita amb catifes els diferents racons de joc. Disposa d'elements que fan accessible tots els materials de la Jugatecambiental, permet penjar tots els treballs que s'hi fan i es disposa d'espais per seure còmodament. Però especialment, el nou mobiliari permet una gran versatilitat, ja que són peces lleugeres i senzilles que es poden situar de moltes maneres segons requereixi l'activitat que s'hi fa. Algunes d'aquestes, com el carretó de transport de materials, fins i tot es converteix en un element de joc. Aquest espai, junt amb les taules de pícnic instal·lades, conformen un espai visual i funcional molt adient per a la tipologia d'activitats de la programació de la Jugatecambiental, que també configura un espai de rebuda al parc.

Aquests recursos volen millorar el servei de Jugatecambiental dels parcs i les platges metropolitanes, que cada cop es consoliden més i acullen més públic: prop de 20.000 persones en el cicle de primavera, un 50% més que l'any 2015.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats
On
Marker
Parc dels Pinetons