Premis Nacionals de Transport

| Tema: Mobilitat i transport

L'AMB convidada a l'edició 2017 d'aquests guardons de les revistes Viajeros i Transporte3

L'AMB ha estat convidada als Premios Nacionales del Transporte 2017 que es van celebrar el 17 de gener a Madrid. Aquests guardons, de caràcter anual, els organitza la Revista Viajeros i la revista Transporte3, del Grup Editec.

El lliurament de premis, que anualment atorguen un destacat grup d'empresaris i professionals dels sectors del transport de passatgers i de mercaderies, va acollir més de 450 representants de les administracions públiques, les empreses operadores i la indústria del sector.

Enguany, el jurat, format per 244 membres de tota la geografia espanyola, ha avaluat 32 vehicles que optaven a les diferents categories dels premis: 6 vehicles ecològics, 3 camions, 7 vehicles industrials lleugers, 3 autocars, 4 minibusos i 3 microbusos. Els trofeus de les diferents categories van ser lliurats pels representants de les associacions AETRAM, ASINTRA, ASTIC, ATUC, CETM y FENEBÚS Madrid, així com per l'organisme IDEA. Va clausurar l'acte el director general del Transport Terrestre del Ministeri de Foment, Joaquín del Moral Salcedo. 

Documents relacionats
On
Marker
Hotel Novotel (Madrid)