Contracte de la T-mobilitat

| Tema: Mobilitat i transport

L'ATM acorda renegociar el contracte per augmentar el control públic del projecte

El consell d'administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, s'ha reunit dimecres dia 13 i ha acordat l'impuls del projecte de la T-Mobilitat, després que les tres administracions que conformen l'ATM (Generalitat, Ajuntament de Barcelona i Àrea Metropolitana de Barcelona) hagin arribat a un acord per tal de renegociar l'actual contracte i incrementar-ne el control públic.

Així, les tres administracions i els operadors públics han consensuat la seva implicació per tirar endavant aquest projecte, una vegada renegociat amb SocMobilitat, especialment pel que fa a la implantació, manteniment i operació dels sistemes tecnològics, la gestió dels sistemes d'informació (bases de dades) i d'atenció i informació a l'usuari.

L'acord preveu reforçar el control públic sobre el desplegament de la T-Mobilitat amb un increment de la participació dels operadors públics (FGC i TMB) i garantint que tota la informació estarà sota el govern públic.

A més, es crearà una comissió estratègica formada per les tres administracions per supervisar el projecte, tant en la fase de desenvolupament com en la d'implantació. També es constituirà una comissió de caràcter tècnico-operatiu, coordinada per l'ATM, amb presència permanent de les tres administracions i dels seus operadors públics (FGC i TMB). Totes les decisions sobre el desenvolupament i la implantació del projecte es prendran per consens.

Documents relacionats
Enllaços relacionats