Tallers d'eficiència energètica

| Tema: Energia

Activitat per als ajuntaments que volen capacitar els seus ciutadans en estalvi energètic

Equips per a la monitorització
Equips per a la monitorització
L'AMB ha ofert tallers d'eficiència energètica als ajuntaments metropolitans perquè, si hi estan interessats, els programin per a la ciutadania. L'objectiu d'aquests tallers és augmentar la capacitat dels ciutadans mateixos per prendre decisions domèstiques en relació al consum i ús de l'energia elèctrica.

El taller ofereix formació i capacitació ambiental a través de dues sessions presencials, 3 setmanes de préstec d'equips per a la monitorització del consum elèctric a la llar, avaluació del canvi d'hàbits i elements de difusió local.

Més informació i inscripcions
educacioambiental@amb.cat

També es pot fer la consulta directa al propi ajuntament.

Durant el curs 2014 - 2015, prop d'un centenar de persones dels municipis de Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca, Esplugues de Llobregat i Gavà van participar en els tallers, i els han valorat molt positivament. Alguns treballadors de l' AMB també van realitzar aquesta activitat com a formació interna. De cara al primer trimestre del curs 2015-2016, els municipis de Sant Joan Despí, l'Hospitalet de Llobregat i Esplugues de Llobregat tenen previst realitzar els tallers.

Aquesta iniciativa de l'AMB està inclosa en el Pla de sostenibilitat de l'AMB i en el Programa metropolità d'educació per a la Sostenibilitat (PMES).

Documents relacionats