Projectes guiats ApS

| Tema: Sostenibilitat

Fins al 30 de juny es poden presentar propostes a aquesta convocatòria

Molinet de vent

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental.

Després d'obrir el passat mes de maig la convocatòria per a la presentació de projectes coproduïts, ara n'obre una de nova per a la categoria de projectes guiats. En concret, la convocatòria s'obre per promoue 9 projectes que es posaran en pràctica amb iniciatives dissenyades des del Compartim un Futur. Són iniciatives vinculades al canvi climàtic i la transició energètica que s'adaptaran de manera conjunta segons l'entorn socioambiental del centre i els interessos de l'alumnat. Aquestes iniciatives o projectes previs sobre els quals treballar de manera conjunta i guiada són: 

  • Dràstics amb els plàstics, per a 3er i 4rt d'ESO.
  • Els vigilants de l'aire, per a 5è i 6è de primària i 3r i 4t ESO.
  • Rehabilitació energètica d'edificis residencials, per a 4t d'ESO i 1r de batxillerat
  • Comunitat educativa per a una transició energètica, per a 5è i 6è de primària.
La convocatòria està oberta als centres educatius públics de primària, ESO i batxillerat del territori metropolità. Es poden presentar projectes fins al 30 de juny i els resultats de la convocatòria es donaran a conèixer el 6 de juliol.

Els centres han de presentar les seves propostes omplint la taula per presentació adjunta i retornar-la al Servei d'Assessorament del Compartim un Futur a través de la següent adreça de correu electrònic: assessoria.compartim@amb.cat.

Enllaços relacionats