Pilot de Parcs i pedals al Besòs

| Tema: Educació ambiental, Mobilitat sostenible, Parcs

Promou els valors ambientals del parc i la mobilitat sostenible

L'alumnat que va participar en la prova pilot

La setmana passada, l'alumnat de 2on d'ESO de l'Institut Manuel Vázquez Montalban va participar en una prova pilot de Parcs i pedals al Besòs, a Sant Adrià del Besòs. Es tracta d'una activitat de formació ambiental que promou la relació entre el paper de la mobilitat sostenible amb el verd urbà per millorar la qualitat de l'aire de les nostres ciutats i per fer front a l'emergència climàtica.

L'activitat té dues parts. Per una banda, la proposta ambiental està vinculada a treballar els valors ambientals del parc del Litoral, el paper de les aus en aquest entorn, així com la vinculació amb la desembocadura del riu Besòs, que es troba a pocs metres de distància.

Pel que fa a la promoció de la mobilitat sostenible se centra en una breu explicació de les principals normes de circulació en bicicleta així com per quins espais s'aconsella que circulin de manera segura. Posteriorment, es fa una sessió pràctica a través d'un itinerari en bicicleta pels carrers del municipi.

L'aula ambiental de Sant Adrià de Besòs va ser el punt de trobada de la prova pilot. L'activitat es va dur a terme gràcies a l'interès de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs en les accions de formació i promoció ambiental que desenvolupa l'AMB a la metròpolis de Barcelona.

Documents relacionats
Publicacions relacionades
  • Parc del Litoral
    Tema:
    Parcs
    Tipus:
    Divulgatiu
    Públic:
    Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
    Edició:
    Fullet
    Suport:
    Electrònic