Més recursos per a les escoles

| Tema: Educació ambiental

Es volen ampliar els recursos disponibles per als docents i participants al PMES

El Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat (PMES) està treballant en l'elaboració de nous recursos didàctics, amb la voluntat d'ampliar els recursos disponibles per als docents i participants al PMES.

Aquests nous recursos es dissenyen per acompanyar les diverses visites, tallers i activitats d'aula i, d'aquesta manera, complementar-les amb diferents propostes prèvies i posteriors, així com activitats relacionades per poder seguir treballant els diversos eixos temàtics proposats.

Les activitats prèvies i posteriors estan pensades tant per introduir les activitats que s'han de realitzar, com per seguir ampliant coneixements. Aquestes activitats es presentaran en forma de fitxa descarregable al web del PMES, i s'hi podran trobar jocs, vídeos, exercicis, infografies, aplicatius digitals... destinats a ser usats de manera autònoma pels centres i particulars.

Es pretén així que l'experiència del PMES continuï més enllà de la propia activitat i que s'ampliïn, a través d'aquests recursos, els coneixements dels participants, fomentant la reflexió i proposant accions de millora que poden ser aplicades a la nostra vida diària. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Publicacions relacionades