I Fòrum d'Educació per a la Sostenibilitat

| Tema: Sostenibilitat

Reserva't el dia 26 de novembre! Per primera vegada celebrem el Fòrum Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat

El 26 de novembre se celebra el primer Fòrum Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat, en el qual alumnes i professorat, així com tots els agents educatius del territori, estan convidats a participar d'aquesta jornada destinada a compartir recursos, coneixements i experiències sobre l'educació per a la sostenibilitat. El Fòrum tindrà lloc a la seu de l'AMB i el tema principal serà el canvi climàtic.

Al llarg del matí es presentaran diverses experiències que convidaran a la reflexió i al debat, per treballar amb la màxima coordinació per un territori educador en matèria de sostenibilitat. Entre altres propostes, es donaran a conèixer noves activitats del PMES, com "Experimentem el canvi", així com les noves activitats en matèria de mobilitat que s'oferiran a partir del gener del 2016.

Els alumes a partir de 5è de primària i els docents podran compartir una sessió dinàmica entorn del canvi climàtic. Per tal de poder aplicar les noves experiències i recursos als centres educatius, s'obsequiarà totes les escoles amb mesuradors de consum elèctric.

També és important recalcar que el professorat que forma part del programa Escoles + Sostenibles podrà sumar les hores d'assistència a aquest Fòrum com a hores de formació que computaran al final del curs 2015/16.

A la tarda, i per tal de complementar la jornada, es convidarà tots els assistents a visitar tres espais metropolitans: una estació depuradora d'aigües residuals, una instal·lació de tractament de residus i una activitat de canvi climàtic en un parc metropolità.

Informació i inscripcions

Documents relacionats