El C1F participa del Dia Mundial de l'Energia

| Tema: Educació ambiental

El programa participa amb activitats i visites guiades a les instal·lacions

Imatge de la notícia

El dia 14 de febrer es celebra el Dia Mundial de l'Energia, una jornada destinada a reflexionar sobre el valor de l'energia i com n'és d'important fer-ne un ús eficient i responsable. Alhora vol posar de relleu la dependència actual de les fonts basades en recursos fòssil i donar a conèixer altres fonts d'energia alternatives, renovables i molt més sostenibles..

Com sempre, el programa Compartim un futur se suma a la iniciativa amb les activitats "Funcionem amb renovables?", "Aigua i energia a la llar: fem la nostra banda sonora?" i el taller "Construïm un molinet de vent". Per altra banda, les instal·lacions metropolitanes relacionades amb l'energia també disposen d'un programa de visites guiades. 

A més a més, l'AMB disposa de la guia Llar eficient, un pràctic recurs en línia destinat a promoure l‘ús eficient de l'energia, tot aportant propostes i consells que ens ajudaran a reduir la nostra factura i l'impacte ambiental.

També, un any més, l'AMB posa a disposició dels centres escolars, associacions, casals i biblioteques dues exposicions gratuïtes centrades en el consum d'energia i la pobresa energètica, una d'adreçada al públic escolar i l'altra, al públic adult. Totes dues s'ofereixen en préstec amb reserva prèvia enviant un correu electrònic a educacioambiental@amb.cat. 

Documents relacionats