Consum responsable de roba

| Tema: Sostenibilitat

Consulteu el cercador de mercats i botigues d'intercanvi o de segona mà

El programa Millor que nou disposa d'un cercador de mercats i botigues d'intercanvi o segona mà on poder adquirir productes que encara tenen una vida ben llarga. En aquests mercats és fàcil intercanviar diversos productes, especialment roba.

L'arribada de l'estiu implica molts cops la renovació del vestuari: vestits, camises, fulards, bermudes...També és un bon moment per dedicar una estona a rumiar com podem allargar la vida d'aquella roba que ja no usarem i, alhora, reduir el volum de residus que usualment generem.

La funció del cercador és facilitar informació sobre quan i on es realitzen aquests mercats o localitzar aquesta mena de botigues per potenciar la reutilització d'objectes i, en concret, de la roba usada abans de llençar-los al contenidor.

El programa Millor que nou no només disposa d'aquest cercador, sinó que també ofereix tallers que diverses entitats organitzen per proposar opcions de personalització, adaptació i reparació de roba usada.

Gaudir d'una bona imatge fent un ús sostenible dels recursos és possible, i tenim moltes opcions per renovar el nostre armari sense haver de llençar-ne la roba fins que no hagi acabat la seva vida útil.

Documents relacionats