Pla de mesures d'innovació a l'FP

Tornar

| Tema: Formació professional, Innovació

Resolució de la 9a edició d'ajuts a projectes d'innovació del curs 2019-2020

Logotip ajuts


Aquest mes de febrer s'ha resolt la concessió dels ajuts econòmics a projectes d'innovació presentats a la convocatòria del Pla de mesures d'innovació a l'FP, curs 2019-2020.

Enguany s'han presentat un total de 72 projectes, 27 de centres de la ciutat de Barcelona, 15 de centres de municipis metropolitans i 30 corresponents a la demarcació de Barcelona. La participació és una bona mostra de la voluntat dels centres de formació professional per seguir treballant en la innovació educativa i l'aposta per projectes que aporten valor afegit i qualitat a l'ecosistema de la formació professional. Dels projectes presentats, se n'han resolt favorablement 21 de Barcelona, 12 de centres de municipis metropolitans i 14 corresponents a la demarcació de Barcelona.

El Pla de mesures d'innovació a l'FP és impulsat per la Fundació BCN Formació Professional amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'AMB, i posa èmfasi en l'experimentació, les competències clau i professionals, el treball en equip, la col·laboració amb agents, l'aprenentatge per projectes i l'orientació professional, entre altres elements clau d'innovació.

Consultar els ajuts concedits

Enllaços relacionats

Prova: $provaURL