Eines digitals 139

Cercador d'eines digitals
 • Geoportal de cartografia
  Plataformes
  Geoportal de cartografia

  Aquest visor permet consultar, visualitzar i descàrregar de manera gratuïta els diferents conjunts d'informació geogràfica disponibles a l'AMB com per exemple: Mapa Topogràfic Metropolità 1:1 000, Fotografies de vols històrics, Ortofotos històriques, Guia de carrers de l'AMB, Xarxa Geodèsica Local, etc.

 • Geoportal del planejament
  Plataformes
  Geoportal del planejament

  El refós del planejament és un producte de l'AMB a través del qual es poden consultar les determinacions gràfiques del planejament urbanístic vigent dels 36 municipis que conformen l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El refós, que s'actualitza semestralment, i altres productes complementaris són consultables des del geoportal del planejament.

 • Guia de carrers
  Visualització
  Guia de carrers

  La guia metropolitana de carrers representa els 36 pobles i ciutats del territori metropolità com una realitat contínua. Els carrers, els camins, els equipaments o els parcs sovint es perllonguen a través dels municipis veïns. La Guia s'actualitza constantment, des de la seva primera publicació el 2007, amb informació pròpia elaborada pels serveis tècnics metropolitans i l'ajut dels diversos ajuntaments, que en validen el contingut final.

 • HUB Talent
  Plataformes
  HUB Talent

  HUB Talent és un espai digital de l'àrea metropolitana de Barcelona que té l'objectiu de ser un punt de trobada de les iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement en la nova economia del Segle XXI.

 • Imatge del web
  Plataformes
  InfoPAE

  Portal web dels PAE metropolitans.

 • App Infoparcs
  Webapp
  Infoparcs

  Webapp (PWA) per conèixer l'oferta dels parcs metropolitans, es pot consultar el web de parcs o instal·lar-la des del navegador com a pantalla d'inici o accés directe. La webapp és gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils, i ofereix tot el que cal saber sobre els parcs de la xarxa de parcs metropolitans.

  A més, a través de les ambdues WebApp els usuaris poden fer-hi consultes o presentar queixes i suggeriments.

  La WebApp és gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils, i es pot instal·lar des del navegador del mòbil creant una pantalla d'inici o accés directe de la pàgina web de l'aplicació.

 • App Infoplatges
  Webapp
  Infoplatges

  Webapp (PWA) que serveix per conèixer l'estat de les platges metropolitanes. Conté informació sobre les 41 platges metropolitanes: geolocalització, el temps, la temperatura i l'estat del mar, velocitat del vent, serveis i les instal·lacions, accessos, aparcaments, transports públics, activitats, serveis de primers auxilis, etc. Es pot consultar el web de parcs o instal·lar-la des del navegador com a pantalla d'inici o accés directe. La webapp és gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils.

  A més, els usuaris poden fer-hi consultes o presentar queixes i suggeriments.

 • Infotaxi
  Webapp
  Infotaxi

  Webapp amb tota la informació del servei de taxi: parades, tarifes, formes de pagament, cercador de taxis adaptats, drets i deures de l'usuari, entre d'altres.

 • Icona d'instància genèrica
  Administració electrònica
  Instància genèrica

  Tràmit electrònic per presentar una sol·licitud, comunicació o escrit sobre qualsevol assumpte que sigui competència de l'AMB, sempre que no hi hagi un tràmit específic per realitzar el procediment en qüestió.