Eines digitals 139

Cercador d'eines digitals
 • e-FACT
  Administració electrònica
  e-FACT

  Aquest tràmit us permet accedir a les bústies digitals del servei e-FACT, on podreu enviar les factures electròniques de l'AMB i dels seus organismes, instituts i empreses públiques.

 • Tauler d'anuncis
  Administració electrònica
  Tauler d'anuncis

  Llista d'edictes i anuncis oficials.

 • Icona d'instància genèrica
  Administració electrònica
  Instància genèrica

  Tràmit electrònic per presentar una sol·licitud, comunicació o escrit sobre qualsevol assumpte que sigui competència de l'AMB, sempre que no hi hagi un tràmit específic per realitzar el procediment en qüestió.

 • Canvi d'hàbits
  Webs i monogràfics
  Canvi d'hàbits

  Web especial, adreçada a la ciutadania, que promou accions per mitigar la contaminació atmosfèrica, reduir la generació de residus, estalviar aigua i fer el canvi cap les energies renovables.

 • PREMET25
  Webs i monogràfics
  PREMET25

  Web especial amb tota la informació i documentació sobre el Programa metropolità de prevenció i gestió de recursos i residus municipals 2019-2025 (PREMET25). També inclou l'accés a la plataforma de participació ciutadana.

 • Observatori de l'energia
  Webs i monogràfics
  Observatori de l'energia

  Web especial amb informació sobre l'evolució del consum energètic dels ajuntaments de l'àrea metropolitana de Barcelona als seus equipaments i serveis d'enllumenat públic.

 • Consorci Metropolità de l'Habitatge
  Webs i monogràfics
  Consorci Metropolità de l'Habitatge

  El Consorci Metropolità de l'Habitatge és un ens públic associatiu, constituït per la Generalitat de Catalunya i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Actua al territori metropolità amb l'objectiu d'impulsar serveis i polítiques d'habitatge i contribuir a millorar i agilitzar els tràmits en aquesta matèria per a la població de l'àrea metropolitana de Barcelona.

 • Observatori Metropolità de l'Habitatge
  Webs i monogràfics
  Observatori Metropolità de l'Habitatge

  Web amb notícies, projectes i un visor. L'Observatori Metropolità de l'Habitatge de Barcelona és un instrument d'àmbit supramunicipal encapçalat per diverses administracions. Aporta informació i eines per avaluar i dissenyar les polítiques públiques d'habitatge en l'àmbit metropolità de Barcelona.

 • Portal de Transparència
  Webs i monogràfics
  Portal de Transparència

  Portal de Transparència és un web que conté informació sobre l'Agència de Transparència, l'organisme que impulsa la transparència metropolitana, i també metodologia, indicadors, eines jurídiques i altres recursos sobre transparència i bon govern.