Confinament nocturn

Tornar

| Tema: Metròpolis

De la 1 a les 6 de la matinada

Parc buit a la nit


Amb l'objectiu de controlar l'augment de casos i frenar la transmissió de la covid-19 el Govern de la Generalitat ha acordat noves mesures de mobilitat i contactes a tot Catalunya. Aquestes restriccions han estat ratificades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tenen una vigència d'almenys 15 dies.

La primera és la imposició de toc de queda nocturn  d'1 h a 6 h  a 158 municipis de tot Catalunya. La mesura afecta les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies. Tots els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona en queden afectats.

El llistat de municipis amb toc de queda es revisarà cada 7 dies.

Aquest tot de queda afecta als espais públics com parcs o platges. Tampoc es pot consumir en grup en aquests espais.

Pel que fa a les restriccions ja aprovades, des del dijous 15 de juliol es redueix l'horari de totes les activitats i hauran de finalitzar a les 00.30 h com a màxim. Les activitats recreatives musicals tindran 30 minuts més per a que puguin desallotjar el públic.

Es limiten les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, en l'àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.

El servei de Metro, Tram i FGC tancarà a les 2 h els divendres i els dissabtes i a les 00.00 la resta de dies. El Nitbus manté els horaris habituals. L'ús de mascareta és obligatori a tot el transport públic.

Per últim, es recorda l'obligació de disposar de 2,5 m2 per persona a totes les activitats independentment del límit d'aforament previst. 

Enllaços relacionats

Prova: $provaURL