Accessos directes:

Sol·licitud d'informació sobre els habitatges de l'IMPSOL

Tornar

L'Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL) és l'organisme de l'AMB que promou habitatge amb protecció oficial als municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, entre altres funcions.

Habitatge
Responsable AMB: IMPSOL

Informació prèvia

Descripció

L'IMPSOL té habitatges amb protecció oficial en venda en diversos municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona als quals es pot accedir sense necessitat de passar per un sorteig.

Si esteu interessats an tenir més informació sobre els habitatges podeu enviar un formulari en líinia i ens posarem en contacte amb vosaltres.


A qui va dirigit

A qualsevol interessat que compleixi els requisits per a ser adjudicatari d'un habitatge amb protecció oficial.


Terminis

Es pot sol·licitar en qualsevol moment.


Requisits

Per ser adjudicatari d'un habitatge amb protecció oficial s'han de complir els requisits exigits pel Pla per al dret a l'habitatge, i en aquest sentit s'han de tenir uns ingressos màxims i uns mínims que depenen de la unitat familiar, així com no poder ser titular d'un habitatge (amb algunes excepcions).

Quan ens posem en contacte amb vosaltres us aclarirem aquestes limitacions.

Puja

Taxes

Sense taxes.

Puja

Enllaços relacionats

Puja

Tràmits i formularis

En línia
Emplenar

*
*
*
*
*
Política de protecció de dades de caràcter personal:

La finalitat de la recollida de les dades que heu indicat en aquest full de sol·licitud és la de prestar una atenció personalitzada o enviar informació sobre els nostres productes o serveis, i sobre les nostres promocions. Amb la vostra signatura atorgueu el vostre consentiment per a la inclusió i el tractament informàtic de les vostres dades personals en els fitxers que gestiona i dels quals és responsable l'IMPSOL.
En relació amb aquestes dades, podeu exercir els drets d'accés, oposició, rectificació o cancel·lació tot dirigint-vos per escrit a l'IMPSOL, carrer seixanta-dos, núm. 16, edifici A, 4a planta, 08040 Barcelona.

El sol·licitant és l'únic responsable de la veracitat i la correcció de les dades incloses en aquest formulari.
Així mateix, acceptar-les suposa el vostre consentiment exprés per tal que IMPSOL pugui trametre-us comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà equivalent, en els termes establerts a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. En el supòsit de no estar interessat a rebre aquest tipus de comunicacions, podeu dirigir-vos a l'adreça indicada anteriorment.

Puja

Resposta de l'administració