L'AMB celebra l'acord que posa fi al conflicte laboral del Bus Metropolità del Baix Llobregat sud i permet recuperar la normalitat del servei

| Tema: Autobusos

Acord entre l’empresa concessionària de Bus Metropolità del Baix Llobregat sud, AVANZA, i els seus treballadors

Autobusos

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) celebra l’acord entre l’empresa concessionària de Bus Metropolità del Baix Llobregat sud, AVANZA, i els seus treballadors, que posa fi als conflictes laborals que han suposat un greu perjudici durant els darrers mesos per al servei i, sobretot, per als milers d’usuaris i usuàries de les línies de transport metropolità d’aquest territori.

L’acord permet recuperar, a partir d’ara, la normalitat d’aquests serveis de Bus Metropolità, que han estat greument afectats per les diferents vagues derivades del conflicte laboral, originat en un context inflacionari. L’organisme metropolità celebra que l’empresa i els treballadors hagin estat capaços d’arribar a un consens, un treball conjunt en què també ha participat l’AMB, com a titular del servei. L’ens metropolità ha col·laborat en tot allò que ha estat al seu abast per facilitar l’acord i restablir la qualitat del servei.

L’AMB desitja que l’altre conflicte laboral d’aquestes característiques que encara queda obert, entre la concessionària de Bus Metropolità de Sant Boi de Llobregat i altres municipis, la UTE Monbus-Julià, i els seus treballadors, també es pugui resoldre ben aviat amb un acord.
 

Enllaços relacionats