Actuacions de pavimentació al Nus de la Trinitat i a la connexió entre la Ronda de Dalt (B-20) i a la C-58 fins a la incorporació de la Meridiana en sentit nord

| Tema: Rondes

Es tracta d'unes obres per renovar 18.000 m2 de paviment
L'actuació comportarà talls de circulació entre les 22.30 h del divendres 29 de gener fins a les 3 h del diumenge 31 de gener

Rondes BCN

Aquest cap de setmana, entre les 22.30 h del divendres 29 de gener i les 3 h del diumenge 31 de gener, l'AMB portarà a terme tasques de pavimentació al nus de la Trinitat i al ramal de connexió de la ronda de Dalt (B-20) amb la C-58 fins a la incorporació de l'avinguda Meridiana de sortida de Barcelona.

Amb aquestes actuacions es renovaran uns 18.000 m2 de paviment.
Les obres comportaran talls i restriccions, que se senyalitzaran degudament. Les afectacions al trànsit previstes són les següents:

  • Entre les 22.30 h del dia 29 i les 10 h del dia 30 de gener, tall complet del ramal de connexió entre la ronda de Dalt (B-20) i la C-58 de sortida de Barcelona en sentit Manresa. El desviament es farà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt, en direcció al passeig de Santa Coloma i al carrer de Torres i Bages, i finalment enllaçarà amb l'avinguda Meridiana en direcció a la C-58 en sentit Manresa.
  • Entre les 22.30 h del dia 29 i les 10 h del dia 30 de gener, tall complet del ramal de connexió entre la ronda de Dalt (B-20) i la pota nord de la B-20 en sentit Montgat. El desviament es farà per la ronda del Litoral, fins a la sortida 30.
  • Entre les 10.00 h i les 18 h del dia 30 de gener, restriccions en un únic carril de circulació al ramal de connexió entre la ronda de Dalt (B-20) i la C-58 de sortida de Barcelona  en sentit Manresa. En aquesta fase, romandrà tancat l'accés directe des del centre comercial de La Maquinista i del carrer Ferran Junoy a la C-58, que se senyalitzarà degudament.
  • Entre les 18.00 h del dia 30 i les 3 h del dia 31 de gener, restriccions a la ronda de Dalt, a l'altura del nus de la Trinitat, que afectaran la sortida número 1 (Trinitat).
L'AMB informarà degudament els usuaris de les restriccions de circulació, així com dels itineraris alternatius que poden seguir. Tot i així, es recomana l'ús de vies alternatives de sortida de Barcelona, com l'avinguda Meridiana.

El cap de setmana següent (5-7 de febrer), l'AMB també té previst portar a terme actuacions de renovació d'asfalt en el mateix àmbit.

Milers d'usuaris utilitzen diàriament les rondes de Barcelona, que amb 36,2 quilòmetres de longitud és la via d'alta capacitat amb la intensitat mitjana diària (IMD) més elevada de Catalunya (hi passen uns 276.500 vehicles al dia). L'AMB s'ocupa de fer-ne tant el manteniment ordinari (obres de reposició, treballs de neteja, enllumenat) com de fer-hi accions puntuals i innovadores; per exemple, substituir l'enllumenat antic per un de tecnologia LED, acció que s'està duent a terme amb el cofinançament dels fons europeus FEDER i amb ajudes de l'IDAE.

Documents relacionats
Enllaços relacionats