Alteracions i reforços del transport públic per als actes de record dels atemptats de l'agost de 2017

| Tema: AMB, Mobilitat i transport

Amb motiu del actes commemoratius en record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes de l'agost del 2017 a Barcelona i Cambrils, que tindran lloc demà divendres, 17 d'agost, al matí, l'AMB informa sobre les alteracions i reforços del transport públic en l'entorn de Plaça Catalunya de Barcelona, que se centren en les línies de Bus Metropolità, Aerobús i metro.

Durant els actes, entre les 9 del matí i les 12 del migdia aproximadament, s'aplicaran restriccions de trànsit a la Rambla i la plaça de Catalunya que ocasionaran alteracions o limitacions a línies d'autobús durant unes hores. En aquest sentit, es veuran desviades o limitades les línies de Bus Metropolità L94 i L95, que gestiona Baixbus, i les següents línies de Bus Metropolità que gestiona TMB: D50, H16, V13, V15, 22, 24, 47, 52, 55, 59, 62 i 67.

També es veurà afectat el servei d'Aerobús. De 8h a 13h, es produiran alteracions en  ambdues línies del servei (A1 i A2). Durant aquesta franja horaria, quedarà anulada la parada de Plaça Catalunya, i s'establirà una parada provisional a Passeig de Gràcia, entre Consell de Cent i Diputació. També es disposarà de personal de parada en aquesta mateixa franja horària a la parada Pl. de Catalunya que informarà sobre l'estat del servei.

També quedarà afectat durant el matí el servei de bus turístic Barcelona City Tour, que no podrá accedir a Plaça Catalunya.

D'altra banda, es reforçarà el servei de metro amb més trens a les línies 1, 3 i 5, més personal d'atenció i informació a les estacions del centre de Barcelona, i més efectius de seguretat. A banda, durant la franja horària de 9 a 12 del matí, en funció de l'afluència de persones i seguint indicacions dels responsables de la seguretat pública, s'aplicaran tancaments temporals en alguns accessos de les estacions de metro de Liceu i Catalunya.

Les alteracions i información de servei que es podrà seguir en temps real a través del Twitter @AMBMobilitat i a través de l'App AMB Mobilitat.

Des de l'AMB, recordem les víctimes dels atemptats del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils. Tota la solidaritat amb les famílies, reivindiquem la pau i els drets humans. 

Documents relacionats