De l'hort de casa

Portada
Tema:
Aliment, Agricultura
Públic:
General
Tipus:
Divulgatiu
Edició:
Llibre
Suports:
Paper

De l'hort de casa

Ressenya
Sinopsi

Actualment, bona part de la població roman completament aliena al procés de producció d’aliments. L’agroindústria funciona d’acord amb dinàmiques que allunyen cada vegada més la ciutadania de l’origen dels aliments que consumeix, una distància que no només és física, sinó que sovint és també conceptual. Els sabers tradicionals sobre com cultivar aliments bàsics per a la subsistència van perdent-se, alhora que s’homogeneïtzen les varietats que podem trobar als mercats, així com les cultures gastronòmiques. Podem recuperar d’alguna manera la sobirania pel que fa als productes que arriben al nostre plat? Una manera de fer-ho, que no l’única, és comptar amb un hortet propi. Aquesta guia servirà d’acompanyament per a iniciar-se en el món de l’hort casolà. Una activitat apassionant que té nombrosos beneficis, individuals i col·lectius, i que ens apropa de nou al medi que ens envolta i als cicles naturals que marquen el seu esdevenir i, per tant, el nostre.

Autor:
Roselló Oltra, Josep.
Editorial:
Universitat de València
Lloc i data:
València 2024
Idiomes disponibles:
Català
DL:
V 3048-2024
ISBN:
9788491337119