METROAirports a Barcelona

Tornar

| Tema: Infraestructures, Relacions internacionals

Conferència tècnica final dels experts de les metròpolis de Barcelona, París i Atlanta


El dia 29 de març, l'AMB ha acollit la conferencia tècnica final del projecte METROAirports. Durant aquesta trobada s'han analitzat i intercanviat experiències sobre l'impacte socioeconòmic que els aeroports tenen al territori metropolità. Les àrees metropolitanes de Barcelona, París, Atlanta i l'Associació de Ciutats i Regions Aeroportuàries europees (ARC) han participat en aquest intercanvi i exposició d'idees, presentant els casos dels seus aeroports.

A banda dels socis del projecte, també hi han intervingut representants d'altres actors de l'àrea metropolitana com l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament del Prat de Llobregat i AENA (Aeroport de Barcelona el Prat), que han debatut sobre la importància de la planificació, la governança i desenvolupament econòmic d'aquests territoris metropolitans propers als aeroports.

El projecte METROAirports, cofinançat per Metròpolis, l'associació mundial d'àrees metropolitanes, ha tingut una durada de tres anys durant els quals s'ha treballat sobre els aspectes econòmics i socials dels aeroports en territoris metropolitans, com ara la creació de llocs de treball, l'activitat econòmica, la mobilitat, l'accés a l'habitatge, la seguretat i la relació entre l'activitat dels aeroports i el dret a la ciutat.

Galeria d'imatges

Publicacions relacionades

 • MetroAirports
  Informe

  MetroAirports

  Tema:
  Infraestructures
  Tipus:
  Tècnic
  Públic:
  Especialitzat
  Edició:
  Informe
  Suport:
  Electrònic

Programes o projectes relacionats

 • METROAirports

  Zona d'actuació:
  Amèrica del Nord, Amèrica del Sud-Con Sud, Europa
  Tema:
  Estat:
  Iniciat

On

 • Marker

  Seu de l'AMB Barcelona

  Marker

  Aeroprot de Barcelona El Prat de Llobregat

Prova: $provaURL