EIT URBAN MOBILITY

| Tema: Mobilitat sostenible, Relacions internacionals

L'AMB participa en dos projectes seleccionats per donar resposta a la covid-19

Logo del projecte

EIT URBAN MOBILITY ha anunciat els 10 projectes que han resultat seleccionats a la convocatòria per donar resposta a la COVID-19, en dos dels quals participa l'AMB (un com a líder i l'altre com a soci). Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) també participa en un dels projectes seleccionats, amb l'AMB.

Pel que fa als ajuntaments metropolitans, l'Ajuntament de Barcelona ha guanyat un projecte i l'Ajuntament de Sant Cugat un altre. També hi ha forta presència d'altres socis catalans, com CARNET, l'UPC, ELISAVA, IAAC, SEAT, o l'Ajuntament de Sabadell.

Els 10 projectes seleccionats tenen un pressupost mitjà de 444.000 €, i en la majoria hi participen una o dues ciutats de 2 països diferents.

De les 7 candidatures presentades per l'AMB, n'han resultat seleccionats 2 projectes:
  • El projecte FUTURE MOB és el projecte liderat per l'AMB (amb el suport de Connected Mobility Hub), que planteja promoure la mobilitat sostenible i incentivar l'ús del teletreball, a través de reptes i amb recompenses per comprar en comerços locals. El pressupost final aprovat pel projecte és de 381.000 €, dels quals l'AMB en sol·licitava 41.250 (amb una subvenció de 39.189 €).
  • El projecte CD CLEAN és un projecte liderat per Ferrovial, dirigit a la desinfecció d'estacions i espais de transport públic. Hi participen l'AMB, l'Ajuntament de Barcelona i TMB, i el pressupost aprovat pel projecte és de 371.000 €. L'AMB havia sol·licitat un pressupost de 12.500 € (i una subvenció de 8.750 €), i TMB un pressupost de 62.500 (amb una subvenció de 42.750 €).

Documents relacionats
Programes o projectes relacionats
  • CDClean
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Mobilitat i transport
    Estat:
    Iniciat
  • FutureMob
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Mobilitat i transport
    Estat:
    Iniciat