Dia Internacional de les PIMES

| Tema: Economia, Emprenedoria, Empresa

La Plataforma de Serveis per a Empreses ofereix tot tipus de recursos

Icona

El proper 27 de juny se celebra el Dia Internacional de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses (PIMES). És una jornada escollida per les Nacions Unides per posar en relleu la contribució d'aquest tipus d'empreses al desenvolupament sostenible i l'economia global.

L'AMB es compromet amb l'impuls de les PIMES i també dels autònoms. A través de la plataforma de Serveis per a Empreses de l'Agència de Desenvolupament Ecònomic, ofereix diferents recursos als municipis i a les empreses.

Es tracta d'una eina que reuneix tots els serveis i recursos municipals i supramunicipals disponibles en l'àmbit metropolità que poden donar suport al creixement de l'activitat econòmica local en totes les fases vitals de l'empresa i de les persones interessades a emprendre.

La Plataforma, a través del seu motor de cerca assistida, permet trobar, conèixer i accedir a tots els serveis existents en matèria de promoció econòmica, dinamització i informació d'interès empresarial, de manera fàcil, senzilla i estructurada.

D'altra banda, és una eina de suport per a les diferents àrees i àmbits municipals a l'hora de dissenyar polítiques efectives per afavorir l'activitat econòmica i impulsar el creixement.

Serveis per a empreses

Documents relacionats