CITYNET coneix l'AMB

| Tema: Relacions internacionals

Aquesta xarxa de metròpolis d'Àsia s'interessa per l'eficiència energètica

Imatge de grups de la representació de CITYNET

Els dies 20 a 23 de gener una delegació del secretariat de la xarxa d'àrees metropolitanes d'Àsia i el Pacífic Citynet ha visitat l'AMB i per conèixer diferents projectes d'ajuntaments metropolitans. La visita ha comptat amb el suport del programa EU-Korea Climate Action.

La delegació ha conegut el funcionament de l'AMB, el treball que es fa en l'àmbit de l'espai públic, les línies de treball del Consorci Metropolità de l'Habitatge, els projectes de l'IMPSOL i el treball en l'àmbit de les relacions internacionals. A banda han visitat projectes d'habitatge social a Cornellà de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Boi de Llobregat. També han conegut diferents equipaments municipals com la Biblioteca Fontsanta-Fatjó a Cornellà, el Pavelló del Turó de la Peira i el Mercat de Sant Andreu de Barcelona o el Centre de tractament de residus de Sant Just Desvern.

Citynet és una xarxa, amb seu a Seul, que agrupa més de 160 metròpolis de la regió asiàtica i que centra la seva activitat en reforçar i capacitar els governs locals. L'AMB i Citynet estan col·laborant en diferents iniciatives d'àmbit metropolità.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Seu de l'AMB Barcelona