Mostra-ho al navegador
AVÍS
RGPD
Nou reglament de protecció de dades

Benvolguts/benvolgudes

Avui 25 de maig ha entrat en vigor el Reglament General de Protecció de Dades, la reglamentació europea de protecció de dades. Aquesta legislació implica una sèrie de nous drets de les persones en el tractament de les vostres dades.

Per aquest motiu us enviem aquest comunicat -com a receptor de les nostres comunicacions- per actualitzar la informació del tractament de les seves dades. Us informem que l'única finalitat de les nostres comunicacions es mantenir-vos informat dels diferents serveis, activitats i novetats de l'àmbit de l'AMB als que esteu subscrits. La nova legislació no implica canvis en la forma i la finalitat en què tractem les vostres dades, que en cap moment seran cedides a tercers.

En qualsevol moment podeu donar-vos de baixa del servei mitjançant el procediment que apareix en cada comunicat. Si en algun moment us doneu de baixa destruirem les vostres dades.

Podeu accedir, rectificar, suprimir o exercir la resta dels vostres drets indicant el servei de notificació del que voleu exercir els drets adreçant-vos a:

Serveis Jurídic, Exercici de Drets
Àrea Metropolitana de Barcelona
c/ 62, núm. 16-18 edifici A. Zona Franca
08040 Barcelona

O bé per instància genèrica instància genèrica

Per a més informació podeu consultar la nostra política de privacitat:

  Política de privacitat de l'AMB  
Gestioneu la vostra subscripcions als butlletins