Accessos directes:

Documentació

Recull d'aportacions i ponències

Publicacions

Actuacions al litoral metropolità

 • Disseny inspirat en el pal d'un veler amb la seva cofa

  Disseny de la Columna Integral Modular

  La columna integral modular inclou funcions de comunicació i informació per als usuaris de les platges metropolitanes. El disseny és resistent a l'ambient marí i al vent i s'ha inspirat en el pal d'un veler amb la seva cofa.

 • Imatge del projecte

  Un passatge cap al front marítim de Badalona

  S'ha generat una millor accessibilitat entre la ciutat i el passeig marítim, els equipaments litorals i les platges. També s'han instal·lat noves rampes, escales més còmodes o enllumenat de led, entre d'altres millores.

 • Imatge del projecte

  Disseny dels mòduls de serveis

  Nous mòduls de serveis a les platges metropolitanes amb flexibilitat d'usos i dissenyats per integrar-se al paisatge litoral.

 • Imatge del projecte

  El Front Marítim de Castelldefels, Tram III

  La urbanització del tercer tram del passeig marítim de Castelldefels i el tractament ambiental del front dunar completa el projecte integral del front marítim de Castelldefels.

 • Imatge de l'Aparca bicicletes

  Aparca bicicletes RIM-AMB

  Els aparcabicicletes RIM-AMB són elements urbans amb un disseny integrat a les platges que ofereixen seguretat a les persones que s'acosten al litoral en bicicleta.

 • Imatge del projecte

  Urbanització del passeig Marítim

  La urbanització del nou tram del passeig marítim entre el carrer del Mar i el moll Nova Marina ha creat un nou espai de relació entre la platja i la façana marítima de l'antic barri industrial de la ciutat.

 • Imatge del projecte

  Disseny del mobiliari

  Disseny de nous elements de mobiliari per a les platges metropolitanes amb criteris específics i de qualitat. S'hi han instal·lat nous pals de vòlei, porteries de futbol i contenidors semisoterrats.

 • Imatge del projecte

  Tractament ambiental del front marítim, Tram II

  El nou passeig marítim esdevé un espai de trobada i intercanvi entre el medi urbà i el natural. El projecte restringeix l'accés rodat per recuperar els valors i les funcions naturals i paisatgístiques, com ara el sistema dunar.

 • Imatge del nou disseny

  Disseny de la senyalització

  Redisseny i incorporació de pictogrames, tòtems i nous elements de senyalització en el catàleg de mobiliari de les platges metropolitanes.

 • Imatge del projecte

  El front marítim de Montgat, àmbit de la Torre de Guaita, Fase 1

  En el marc del projecte de la remodelació integral del front marítim de Montgat, la intervenció de l'àmbit de la Torre de Guaita, representa el primer pas per recuperar la relació entre l'espai urbà i la platja i construir un passeig urbanitzat per a vianants i bicicletes.

 • Imatge dels pals

  Equipaments esportius de corfbol

  El nous camps de corfbol permeten practicar aquest esport d'equips mixtes a les platges metropolitanes.