L'AMB a la Setmana Europea de l'Energia 2017

Tornar

| Tema: Fotolineres, Transició energètica

Presentació de les fotolineres laborals metropolitanes


L'AMB ha estat seleccionada per participar com a ponent a la Setmana Europea de l'Energia 2017 (EUSEW 2017) que organitza la Comissió Europea i que té lloc a Brussel·les del 19 al 25 de juny. Concretament l'AMB ha presentat el projecte de fotolineres laborals metropolitanes dins les sessions del Networking Village dels dies 21 i 22 de juny. En aquest espai es mostraran, fins al diumenge dia 25, un total de 24 projectes, a escala europea, de caràcter innovador i que aposten per una energia neta, segura i sostenible.

Gil Lladó, tècnic d'energia i canvi climàtic de l'AMB va ser l'encarregat de presentar la ponència "Employee solar charging station: a comprehensive energy transition project".

El projecte de fotolineres laborals metropolitanes forma part de l'estratègia de transició energètica de l'AMB i disposa de dues instal·lacions actualment en ple funcionament. Una es troba a Sant Feliu de Llobregat en modalitat park&ride per a tota la ciutadania i l'altra a Esplugues de Llobregat, destinada a treballadors de l'Ajuntament del municipi.

A banda de les fotolineres, també s'han tractat altres temes sobre solucions arquitectòniques per a la rehabilitació energètica NZEB d'edificis, comptadors d'energia intel·ligents al servei dels consumidors i sobre com aprofitar aquests nous fluxos de dades per generar models de negoci i canviar la cultura energètica ciutadana.

Enllaços relacionats

Projectes relacionats

 • Fotolineres laborals metropolitanes

  Municipi:
  , Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montgat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans
  Temes:
  Energies renovables, Fotolineres
  Estat:
  Realitzat

On

 • Marker

  Residence Palace, Brussel·les