Reconeixement al Pla de Mesures Innovació a l'FP

| Tema: Desenvolupament socioeconòmic

Hi han participat 55 centres d'FP, que han presentat 93 projectes

El passat dimecres 27 d'abril va tenir lloc a l'edifici Mobile World Center (Barcelona), l'acte de reconeixement als centres que han participat en el Pla de mesures d'innovació a la Formació Professional (FP), que enguany arriba a la seva 5a edició.

Aquest any s'hi han presentat 93 projectes dels quals han participat 55 centres d'FP; tots ells han evidenciat innovació en termes metodològics, han aportat  valor afegit a les pràctiques i una millora constatable i de qualitat relacionada amb els aprenentatges adquirits en l'especialitat concreta, facilitant d'aquesta manera l'adquisició de competències professionals, específiques i transversals i incrementant l'ocupabilitat dels estudiants d'FP.

L'acte, organitzat per la Fundació BCN Formació Professional, va comptar amb la col·laboració de l'AMB i la Diputació de Barcelona, i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, el Consorci d'Educació de Barcelona i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En representació de l'AMB, Héctor Santcovsky, director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, va participar en la intervenció inicial, remarcant que un dels objectius de l'AMB en el mandat actual és promocionar la millora de les estratègies d'ocupació i inserció, com un element clau de reducció de les desigualtats i de reactivació econòmica del territori. En aquest sentit, potenciar la formació professional esdevé una peça clau en els processos d'enfortiment del capital humà per a la millora de la productivitat.

Com a novetat d'aquesta edició cal destacar que, fruit de la signatura del conveni entre l'AMB i la Fundació BCN el 28 d'abril de 2015, s'ha ampliat l'àmbit dels projectes participants més enllà de la ciutat de Barcelona, a la resta de municipis metropolitans.

Documents relacionats
Enllaços relacionats