Premi Guangzhou 2016

| Tema: Relacions internacionals

Oberta la convocatòria d'aquest guardó internacional a la innovació urbana

La 3a edició del premi Guangzhou se celebrarà del 6 al 8 de desembre del 2016. Les ciutats, una vegada inscrites (data màxima, 30 de juny), podran presentar les seves iniciatives –projectes, noves polítiques, pràctiques o models de negoci que representin un compromís amb una ciutat o regió– fins el 31 d'agost. Les cinc iniciatives guanyadores rebran un premi de 20.000 dòlars cada una.

Convocatòria oberta

  • Registre d'inscripció: abans del 30 de juny de 2016.
  • Presentació d'iniciatives: abans del 31 d'agost de 2016
Informació per participar :

Web de Metropolis

Web del premi Guangzhou


El premi Guangzhou se celebra biennalment. Fins ara se n'han celebrat dues edicions, el 2012 i el 2014, que han comptat amb la participació de més de 150 iniciatives de 50 països i regions en cada edició, distribuïdes en diferents àmbits: infraestructures i serveis públics; planificació participativa i governança; partenariats; tecnologia; resiliència, i inclusió social i igualtat de gènere.

Aquest guardó promociona l'avenç continu en la investigació i l'intercanvi de bones pràctiques d'innovació urbana en ciutats i governs locals per millorar les capacitats locals vers l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, fent de les ciutats assentaments humans inclusius, segurs, resilients i sostenibles. Si tenim en compte que, el 2030, gairebé el 60% de la població mundial viurà en àrees urbanes, premis com el de Guangzhou prenen tot el sentit.

El premi Guangzhou està organitzat per la ciutat xinesa de Canton (Guangzhou), Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) i Metropolis (l'Associació Mundial de les Grans Metròpolis), xarxes de les quals l'AMB n'és membre. Reconeix la important tasca en innovació urbana de les ciutats i els governs locals a l'hora de fer front als reptes globals que comporta la seva creixent densificació.

Documents relacionats