Metropolis es reuneix a Buenos Aires

| Tema: Relacions internacionals

L'AMB va presentar les seves actuacions sobre resiliència urbana

Sota el títol "Vivir en la ciudad", Metropolis va celebrar la seva reunió anual a Buenos Aires del 18 al 21 de maig. Durant aquesta trobada van tenir lloc diferents seminaris sobre polítiques urbanes en els que l'AMB va fer una intervenció per presentar la seva experiència en l'àmbit de la resiliència dins del procés de preparació del nou Pla director urbanístic.

Paral·lelament als seminaris es va celebrar la reunió del Consell d'Administració de Metropolis, que va adoptar decisions entorn de l'informe d'activitats, el pressupost, l'acció de Metropolis en els treballs preparatoris de l'agenda urbana mundial (Objectius de desenvolupament del mil·lenni, canvi climàtic, Habitat III o serveis bàsics i inclusió social) i l'adhesió de les ciutats de San Salvador i Ramal·lah. Les reunions van comptar amb la participació dels alcaldes o màxim representants polítics de Berlín, Île de France, Montevideo, Porto Alegre, Montreal, Johannesburg, Buenos Aires, Rosario, Àrea Metropolitana de Santiago de Chile, entre els més destacats.

Durant la sessió del Consell d'Administració es va aprovar el nomenament de Felip Roca com a nou secretari general, que substituirà a Alain Le Saux a partir del setembre del 2015. Per altra banda, també es va celebrar una reunió del Fons Mundial de Desenvolupament Urbà (FMDV), del qual l'AMB n'ostenta la vicepresidència, en el qual es va presentar l'informe d'activitats executades i el programa de treball 2015-2016.

Més informació: pdu@amb.cat

Documents relacionats
Enllaços relacionats