L'AMB rep una delegació de la UITP

| Tema: Relacions internacionals

Representants d'Amèrica Llatina i Rússia coneixen l'experiència metropolitana en transport públic

Bus elèctric de l'AMB
Autobús elèctric de l'AMB
El passat 3 de juny ha tingut lloc la visita a la seu de l'AMB d'un conjunt de representants d'administracions i empreses dedicades al transport públic provinents de Rússia, Brasil, Xile i Argentina. Ramon Torra, gerent de l'AMB, i Joan Maria Bigas, director de serveis de transport de l'AMB, els han presentat les línies generals de la institució com a administració amb competències en aquest àmbit.

El motiu de la trobada ha estat donar a conèixer l'AMB i la seva política de transport i mobilitat a partir d'experiències concretes i del seu model de gestió. L'objectiu era conèixer de quina manera l'AMB exerceix la seva competència de promoció de la mobilitat col·lectiva, amb la gestió de mitjans de transport com l'autobús i el metro i l'impuls de modes de transport alternatius com ara la bicicleta o el vehicle elèctric. A la trobada també hi ha participat una representació de TMB, que ha exposat les seves línies d'actuació i el projecte europeu ZEUS d'autobús elèctric.

Aquesta visita ha estat organitzada en el marc de treball que l'AMB desenvolupa dins de la Unió Internacional del Transport públic (UITP), de la qual n'és membre.

Documents relacionats
Enllaços relacionats