Fons europeus per a la Mediterrània

| Tema: AMB

Sessió informativa del programa MED 2014-2020

Imatge de la convocatòria

El passat 24 d'abril de 2015 va tenir lloc el Seminari informatiu sobre programes europeus de cooperació territorial a la Mediterrània 2014-2020.

El seminari va comptar amb la participació com a ponents d'en Nicolas Espitalier, del Secretariat tècnic conjunt del Programa Med i l'Albert Sorrosal, Expert de la Comissió Europea que va informar sobre l'Instrument Europeu de Veïnatge a la Mediterrània ENI CBC MED.

L'objectiu de la jornada va ser donar a conèixer les oportunitats de finançament que aquests programes ens ofereixen, en un àmbit prioritari de treball per a l'AMB com és la regió mediterrània.

En concret es van presentaran els principals eixos de treball, la tipologia de projectes elegibles, les accions que es poden finançar, els requisits de presentació i la previsió de convocatòries.

En el nou període de programació dels fons europeus aquests programes prioritzaran àmbits com la innovació i la competitivitat, el desenvolupament empresarial, la lluita contra el canvi climàtic, l'eficiència energètica, les energies renovables, la protecció dels recursos naturals i culturals o el reforç de la governança.

(A la columna de la dreta es poden descarregar les diferents ponències).

Enllaços relacionats