Jardí de les Papallones i Hotel d'insectes

Categoría: Interés ambiental

Municipios: Badalona

El jardí de les papallones és un recurs educatiu pensat per observar una gran varietat de papallones, libèl·lules i insectes, bons indicadors de salut ambiental que troben en aquest jardí plantat d'espècies autòctones un bon recer per viure. El recinte també disposa d'un petit hort i d'una bassa, que fan augmentar la biodiversitat del jardí.

Hotel d'insectes

L'hotel d'insectes dóna refugi tot l'any a insectes, aràcnids, amfibis, rèptils i fins i tot algun petit mamífer, però sobretot constitueix un lloc càlid on aquests petits animals troben materials que els faciliten l'estada durant l'hivern: troncs foradats que ajuden a niar diferents espècies d'abelles, pedres, branquillons, fulles, testos i escorces, que serveixen perquè hi hivernin insectes molt beneficiosos per a l'agricultura, com les marietes i crisopes, els escarabats o les tisoretes És, doncs, un ecosistema ple d'éssers vius on descobrireu cada dia noves espècies.

Marker
Av. Navarra, 205, 08911, Badalona
Cómo ir
Transportes en las inmediaciones de...
Publicaciones relacionadas
Equipamientos relacionados
Puntos de interés relacionados
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Aula ambiental
    Descripció:
    Situada al costat del jardí de papallones i del jardí de les ciències, l'aula disposa de 140 m2 de superfície. Espai de suport a activitats educatives i lúdiques de caire ambiental que es realitzen al parc, adreçades a les escoles, famílies i públic en general i organitzades per l'AMB i per l'Ajuntament de Badalona. Aquestes segueixen quatre eixos d'interès: coneixement dels valors ambientals, biodiversitat, meteorologia i canvi climàtic i l'aigua. Les activitats s'ofereixen a través de la Jugatecambiental, del programa Compartim un futur i altres programacions que desenvolupa l'ajuntament de Badalona.
Proyectos relacionados