Nous senyals informatius als parcs metropolitans

| Tema: Parques

Es va avançant en la implementació del Pla de millora de la biodiversitat

Imatge dels nous senyals informatius

L'AMB ha instal·lat nous senyals informatius als parcs metropolitans amb l'objectiu de posar en valor diversos espais que afavoreixen la biodiversitat. Són dos tipus d'elements diferenciats, uns pels jardins de papallones i, uns altres, pels llacs naturalitzats. Aquests dos espais, enriqueixen el patrimoni natural, però alhora són recursos educatius per observar, identificar i estudiar la flora i la fauna, conèixer les seves relacions i la importància que tenen per al nostre entorn.

Concretament, s'han instal·lat cinc senyals en els jardins de papallones dels parcs de Can Solei i de Ca l'Arnús, Fontsanta, Turonet, Torre-Roja i Canal de la Infanta i també sis més en els llacs naturalitzats del parc de Can Zam, Muntanyeta, Can Vidalet i Torreblanca.

Aquests nous elements informatius inclouen una descripció de l'espai i de la seva importància per l'ecosistema i una il·lustració detallada de l'ambient i de la fauna més pròpia que s'hi pot identificar, elaborada per la il·lustradora Blanca Martí. També hi ha un petit joc per dinamitzar la identificació de les papallones, libèl·lules, amfibis, vegetació i altres elements.

L'actuació s'emmarca en el Pla de millora de la biodiversitat dels parcs i platges metropolitans, i s'anirà ampliant properament amb altres senyals. D'aquesta manera, els parcs i les platges milloren els seus recursos educatius i informatius adreçats a donar a conèixer a la ciutadania la fauna i flora pròpia del seu entorn més proper. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Publicaciones relacionadas
Proyectos relacionados
  • Municipio:
    Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
    Temas:
    Biodiversidad, Parques, Playas
    Estado:
    En proceso
  • Municipio:
    Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
    Temas:
    Biodiversidad, Parques, Playas
    Estado:
    En proceso