Nou itinerari botànic

| Tema: Parques

Presentació de la nova publicació "Itinerari botànic del parc de Can Buxeres"

Presentació de la nova publicació "Itinerari botànic del parc de Can Buxeres"

El passat dissabte 9 de novembre va tenir lloc la presentació de la nova publicació "Itinerari botànic del parc de Can Buxeres", a càrrec dels participants del Punt Òmnia del Club Sanfeliu-Sant lldefons de l'Hospitalet de Llobregat que han participat en la seva creació.

El llibret explica un itinerari per descobrir el parc de Can Buxeres a través dels seus arbres, concretament 25 exemplars d'interès botànic per la seva grandària, bellesa, edat o per representar la vegetació mediterrània. S'inclou una fitxa descriptiva de cada arbre amb detalls botànics, informació sobre els seus usos actuals o històrics, curiositats i fotografies.

L'itinerari s'ha elaborat dins d'un projecte participatiu entre l'entitat, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i l'AMB. Els participants van ajudar a triar els arbres d'interès que formen part de l'itinerari i van fer gran part de les fotografies dels exemplars que s'han incorporat al dossier. Amb aquest material l'AMB ha editat la nova publicació, que s'afegeix a la col·lecció d'itineraris botànics dels parcs històrics de la Xarxa de Parcs Metropolitans.

La vinculació de l'entitat amb aquest projecte participatiu al parc de Can Buxeres tindrà continuïtat, ja que hi ha previstes diferents activitats de difusió de l'itinerari botànic adreçades a escoles i a la Jugatecambiental del parc. 

Aquests projectes fomenten la vinculació de les persones del barri amb els parcs metropolitans que tenen a prop, i estableixen vincles que en promouen la dinamització, el coneixement i el respecte. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Equipamientos relacionados
  • Imatge del parc
    Municipios:
    L'Hospitalet de Llobregat
    Inauguració:
    1972
    Superfície:
    68.686 m2
Publicaciones relacionadas
Proyectos relacionados
Dónde
Marker
Parc de Can Buxeres