Millores al parc del Tramvia

| Tema: Parques

Instal·lació d'elements de fitnes i projecte de nova àrea de jocs infantils

L'AMB ha instal·lat nous elements per al  lleure al parc del Tramvia. Es tracta d'una àrea de fitnes i una zona d'estada amb taules petites que complementen i donen suport a la Jugatecambiental i a la futura zona de jocs infantils.

S'han instal·lat vuit unitats de fitnes que s'han situat sota l'arbrat, adjacents a l'eix principal del parc, per proporcionar als usuaris ombra a l'hora de fer exercici. Aquesta estació d'esport completa els recorreguts esportius ja existents al parc.

Pel que fa al projecte de zona de jocs infantils s'hi instal·larà una tirolina, aprofitant la geometria rectangular i allargada de l'emplaçament escollit. Tambè s'hi instal·laran elements per trepar i gronxadors, i es completarà l'oferta lúdica amb un seguit de molles i balancins dirigits als més petits.

El parc del Tramvia se situa a cavall entre els municipis de Montgat i Tiana. En la distribució de serveis del parc, la majoria se situen al terme municipal de Montgat i és per això que la proposta fa èmfasi en la creació de nous serveis per als veïns de Tiana, on el parc estava desproveït de cap oferta lúdica o esportiva que pugués dinamitzar-ne l'ús. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Equipamientos relacionados
  • Parc del Tramvia
    Municipios:
    Montgat, Tiana
    Inauguració:
    2001
    Superfície:
    61.994,93 m2