Més de 7 M€ per a la rehabilitació d'habitatges

| Tema: Vivienda

L'AMB convoca, a través del CMH, ajuts per a la rehabilitació d'edificis i habitatges

Rehabilitació d'habitatges

Per tercer any consecutiu, el Consorci Metropolità de l'Habitatge de l'AMB ha obert una convocatòria d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial i habitatges que estiguin dins del territori metropolità.

Aquests ajuts tenen l'objectiu de donar suport als propietaris i usuaris que tinguin la necessitat de dur a terme accions de rehabilitació als seus edificis i habitatges, mitjançant subvencions a fons perdut d'entre el 35% i el 50% del cost de les obres. La dotació econòmica per a la convocatòria d'ajuts és de més de 7.000.000 euros.

Els ajuts poden sol·licitar-se per dur a terme tot tipus d'accions, d'entre les quals destaquen les actuacions de conservació, de millora de la qualitat i la sostenibilitat, de millora de l'accessibilitat, i d'habitabilitat a l'interior dels habitatges.

En les anteriors convocatòries de rehabilitació, l'AMB  ha donat ajudes per un valor total de 26 milions d'euros, que s'han traduït en 75,5 milions d'euros d'impacte econòmic. Això ha significat rehabilitar 19.462 d'habitatges, amb un total de 48.655 persones beneficiades.

Programa rehabilitació 2016


Programa de rehabilitació 2016 (consultes, tràmit i documentació)

Documentos relacionados
Enlaces relacionados