Més consultes al web de platges

| Tema: Servicios digitales

Les visites passen de 6.000 l'any 2017 a 23.000 el setembre de 2019

Una dona amb el mòbil a la platja

El passat mes d'agost es va assolir un rècord en el nombre de consultes al web de les platges metropolitanes. Aquest any 2019 s'hi han fet pràcticament 23.000 consultes, davant les 9.000 que es van recollir el 2018 o les 6.000 del 2017.

La dada s'ha valorat positivament al Servei de Platges de l'AMB, ja que pot indicar un augment de l'interès de la ciutadania en els serveis de les platges metropolitanes.

Enguany s'ha posat en funcionament una aplicació web de platges i parcs, que permet descobrir les 41 platges i els 51 parcs metropolitans amb una experiència d'usuari en pantalles mòbils semblant a una app, però des del navegador. L'aplicació web és gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils: es pot instal·lar des del navegador i crear una pantalla d'inici o un accés directe a la pàgina de l'aplicació web.

A més del web i l'aplicació web, les xarxes socials de les platges i els parcs metropolitans, a Instagram i Twitter, aporten molta informació als usuaris referent a les millores que es duen a terme en la gestió diària que hi fa l'AMB, o bé propostes per gaudir d'aquests espais naturals, ja sigui amb activitats de lleure o amb activitats educatives dirigides per professionals especialitzats. 

Tota aquesta informació es recull també de manera mensual al butlletí de parcs i platges, que cada mes informa de les darreres novetats, actuacions i activitats previstes i dutes a terme a la xarxa de parcs i platges metropolitans.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados