Manteniment de les rondes

| Tema: Rondas

Obres de pavimentació a les rondes de Barcelona

Mapa de l'actuació


El cap de setmana del 17 i 18 d'agost, entre les 15.00 hores del dissabte 17 d'agost i les 15.00 hores del diumenge 18 d'agost, es farà la pavimentació de la B-20 (ronda de Dalt):
  • En sentit Besòs, entre els punts quilomètrics 6+800 i 7+530. Tram comprès entre la sortida 9 (Sarrià) i la incorporació 8 (Via Augusta). El trànsit es desviarà per la calçada lateral entre les rotondes de Can Caralleu i Bellesguard i s'incorporarà a la ronda en la incorporació 7. Mentre durin els obres, l'accés des de túnels de Vallvidrera a la ronda, sentit Besòs, estarà tancat i el trànsit es desviarà per la plaça de Borràs. La incorporació 8 des de la Via Augusta estarà totalment operativa.
  • En sentit Llobregat, entre els punts quilomètrics 8+157 i 6+800. Tram comprès entre la sortida 7 (Sant Gervasi) i la incorporació 9 (Sarrià). El trànsit es desviarà per la calçada lateral entre les rotondes de Bellesguard i Can Caralleu per accedir a la ronda en la incorporació 9 (Sarrià). Mentre durin els treballs, l'accés des de Túnels de Vallvidrera a la Ronda, sentit Llobregat, estarà tancat i el trànsit es desviarà per la plaça de Borràs.
En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats.

Mapa de l'actuació

Documentos relacionados
Enlaces relacionados