Ecoplayas 2018

| Tema: Parques, Playas

L'AMB explica el seu model de qualitat de gestió de platges i la plataforma smart

El XX congrés i exposició Ecoplayas 2018 va tenir lloc els dies 7, 8 i 9 de novembre a Alcúdia (Mallorca) i hi van assistir prop de 170 persones. L'AMB va presentar-hi el Model de qualitat de gestió de les platges metropolitanes i també la plataforma Smart AMB a través d'una ponència sobre implantació del control de qualitat a les platges de l'AMB impartida per Isabel Martín Alcántara i Marta Continente.

El Model de Qualitat de platges és una eina que permet gestionar aquests equipaments i supervisar els dos serveis subcontractats, la sostenibilitat de la sorra i el manteniment del mobiliari i altres instal·lacions.

Per la seva banda, la plataforma Smart AMB inclou un seguit d'eines digitals que habiliten la gestió avançada de serveis públics i que donen servei tant a l'organització metropolitana mateixa, com als ciutadans i als ajuntaments. Aquest any també es va presentar com a novetat el Portal Ajuntaments, un web que facilita la comunicació entre administracions públiques. Aquesta nova plataforma permet, telemàticament, recollir les incidències detectades pels tècnics municipals, consultar les incidències que s'estan gestionant a cada platja, incidències històriques, dades d'ocupació i satisfacció d'usuaris i descarregar-se la cartografia i altra documentació d'interès tècnic.

L'AMB treballa en aquests i altres projectes sempre amb l'objectiu d'oferir uns espais públics de qualitat i una gestió eficient dels recursos disponibles.

El congrés i exposició Ecoplayas és una trobada adreçada a representants polítics, tècnics d'administracions públiques, representants empresarials, universitats, centres de recerca, enginyeries i consultores, entre d'altres. S'organitza des de l'any 1985 amb l'objectiu de millorar la qualitat de les platges i posar de manifest la important riquesa de les costes. Així mateix, ofereix una visió tècnica global dels aspectes relacionats amb el món de les platges.

Documentos relacionados