Directrius urbanístiques del PDU

| Tema: Metropolis

Es presenten els quaderns 9 i 10, que ja aporten directrius sobre economia i innovació

Més d'un centenar de persones es va aplegar, el dimecres 4 d'abril, al Col·legi d'Economistes de Catalunya per assistir a la presentació de les publicacions 9 i 10 de la col·lecció de Quaderns del PDU, una col·lecció que constitueix el fonament de coneixement tècnic sobre el territori metropolità, després de la realització dels workshops de preparació per a la redacció del Pla director urbanístic (PDU).

El Quadern 9. Polígons d'activitat econòmica i el Quadern 10. Àrees de centralitat i innovació, a diferència dels volums anteriors, són els primers documents amb directius urbanístiques concretes, és a dir, objectius, estratègies i accions que determinaran la normativa del planejament urbà. Totes dues publicacions són el resultat del treball d'equips d'experts, acadèmics i professionals, coordinats al voltant d'una taula temàtica especialitzada.

El Col·legi d'Economistes de Catalunya va acollir l'acte atès que una part dels continguts dels quaderns la configura la diagnosi del model econòmic, del model industrial i la seva evolució i revolució, dels rapidíssims canvis en els processos productius i la necessària regeneració de teixits i de subsistemes al voltant de les diverses centralitats urbanes de la metròpolis de Barcelona.

La trobada també va servir per presentar el nou web del PDU: Metròpolis Barcelona. Una metròpolis de ciutats que serà l'espai que recollirà tot el contingut relacionat amb el procés de redacció del nou Pla director urbanístic (PDU).

Quadern 9. Polígons d'activitat econòmica

Quadern 10. Àrees de centralitat i innovació

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Col·legi d'Economistes de Catalunya Barcelona